Tutories i Docència per al curs 2012-2013


Tutories i Atenció d'alumnes

Per a tutories presencials, cal avisar al professor amb un correu electrònic a: Manuel.Marti-Vilar@uv.es

L'atenció d'alumnes serà al despatx F-314 de l'edifici nou de Psicologia (tercera planta).

Per a tutories virtuals, només cal fer-les amb el foro de l'aula virtual.


-El primer quadrimestre:
dimecres desde les 11:30 fins a les 14:30 hores.

-El segon quadrimestre:

dijous desde les; 9.30-10:30 i 14:30-16:00


EXAMENS (Les dades pot moficar-les la facultat de psicologia, per el que cal que es consulte la pàgina web de la facultat per si hi ha qualsevol canvi)




martes, 3 de febrero de 2015

Anuari de Psicologia-pàgines informatives:

Les pàgiens següents us oferiran informació actualitzada de les activitats desenvolupades per l'Anuari de psicologia com incloent-hi les derivades de les successives edicions de la nostra revista.

Teniu a la vostra disposició algunes novetats de l'Anauri de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia.

Arran del meu nomenament com editor i amb d'acord de l'equip directiu de la Revista, em considerat que , més enllà de la condició de publicació científica, calia oferir-la com a instrument de formació i d'entremament en l'investigació als nostres jovens -estudiants dels últims cursos i recien egresats de la Facultat.l'acte de participació i debat amb autors, que tingue a principi de curs, com el taller d'investigació i publicació en el context de la setmana cultural de psicologia, en són uns bons exemples.
Justament, aquesta finestra inclou informació al respecte com a que podeu consultar al vostre gust, i successivament anirem penjant les novetats que vagen esdevenit-se a l'entornde la -vostra ja- de lectors i lectores revista. Ens agradarà i celebrarem rebre tot tipus de suggeriments i aportacions, incloent-hi algun treball per a publicar-hi.

Adjuntes van les informacions de referència:
1-Encontre d'autors:






2-Taller d'investigació:







3-Difussió de l'Anuari:
Per tal de fer arribar el contingut i la dinàmica de la nostra revista als estudiants de psicologia de la nostra facultat, hem encetat un programa de difusió del que aportem informació gràfica tot seguit.




Vegeu a més, l'enllaç del Roderic enllaç:
http://roderic.uv.es/handle/10550/21652




No hay comentarios: